Tulosta

Posted in:

Tie yksityisen pilviympäristön käyttöön vaivattomasti

Monet unelmoivat yrityksen omasta pilvestä, joka on täysin hallinnassa ilman oman konesalin ylläpitoa.

Kokeile SoftLayer-palvelua maksutta.

Yrityksille on monia hyötyjä pilvipalveluiden oikeanlaisesta käytöstä. IBM:n tutkimus osoittaa, että 61 prosenttia pilvitoimintojen käytön kärjessä olevista yrityksistä on sitä mieltä, että pilvi parantaa yhteistyötä sekä sisäisesti että ulkoisesti. Projektien toteutusaika on lyhentynyt jopa 20 prosentilla. Vielä kiinnostavampaa on se, että 68 prosenttia ilmoittaa asiakaskokemuksen parantuneen pilvipalveluiden ansiosta.

Jätä yksityisen pilviympäristön hoito meille

IBM SoftLayer on yksi johtavista pilvipalveluista, joka ylläpidetään 100 000 palvelimella 13:ssa eri palvelinkeskuksessa ympäri maailmaa. SoftLayer Private Cloud tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ylläpitää omaa pilvipalvelua joutumatta itse huolehtimaan pilvi-infrastruktuurin hallinnoinnista. IBM hoitaa palvelun hallinnan ja asiakkaat voivat käsitellä infrastruktuuria portaalin kautta ja automatisoida suuren osan hallinnasta – aivan kuin kaikki laitteet olisivat yrityksen omassa palvelinkeskuksessa.

Kannattavat yritykset kasvavat pilvitoimintojen avulla

Suurin osa yritysjohtajista jotka vastasivat maailmanlaajuiseen IBM-tutkimukseen olivat sitä mieltä, että software-as-a-service (SaaS) pienentää kustannuksia.
Eikä siinä vielä kaikki.
19 prosenttia yritysjohtajista, ryhmä jota IBM kutsuu pacesettereiksi, näkee SaaSin hyvänä strategisena valintana, joka vahvistaa yhteistyötä IT-osaston ja muun yrityksen välillä, auttaa yritystä tekemään parempia päätöksiä, sekä edistää saavuttamaan joustavan ja nopeatempoisen markkina-aseman.
Kuulutko sinä näihin 19 prosenttiin, jotka uskovat SaaSin olevan yrityksen tärkein kilpailuvaltti?

Voit ladata ja lukea IBM:n white paperin aiheesta täältä

under-cloud-cover

Voit ladata ja lukea IBM:n white paperin aiheesta täältä