Tulosta

Posted in:

Näin pidät tehokkaampia ja innovatiivisempia kokouksia

Digitaaliset työkalut ovat mullistaneet työnteon, mutta neuvotteluhuoneissa tekniikka laahaa usein vielä kaukana perässä. Samsung aikoo saada tällä saralla aikaan muutoksen, ja yksi yhtiön luomista ratkaisuista on digitaalinen valkotaulu, joka tuo kokouksiin nostetta ja luo aitoja liiketoimintahyötyjä.

Tulevaisuuden työelämä on täällä jo nyt, ja se on digitaalinen. Vaikka päivitämmekin jatkuvasti puhelimiamme, tablettejamme ja kannettavia tietokoneitamme nopeampiin ja litteämpiin malleihin, neuvottelutilojen tekniikka ei ole pysynyt kehityksessä mukana.

Uudet työskentelytavat asettavat alati kasvavia vaatimuksia moderneille ja digitaalisille yhteistyö-, kokous- ja viestintätyökaluille. Toimiva tekniikka ja uudet innovatiiviset ratkaisut voivat tehostaa työskentelyämme ja parantaa työtyytyväisyyttä, mutta takkuilevalla ja vaikeakäyttöisellä tekniikalla on päinvastainen vaikutus. Kun Samsung suunnitteli digitaalisen Flip-valkotaulunsa, työssä keskityttiin käyttäjille koituvaan hyötyyn.

Helppokäyttöinen
Flip-valkotaulun käytön aloittaminen ei vaadi asennusta tai perehdytystä eikä käyttöönotto vie aikaa. Riittää, että ottaa kynän käteen ja alkaa kirjoittaa. Jos virheitä tulee, ne voi pyyhkiä sormella tai kämmensyrjällä aivan kuten perinteiseltäkin valkotaululta.

Näin Flip auttaa tekemään kokouksista tehokkaampia, innovatiivisempia ja interaktiivisempia

Samsung Flip digitalisoi koko kokouksen.

– Flip digitalisoi koko kokouksen, selittää Samsungin Nordic Business Manager Display John Lindén. Lähtökohtanamme olivat nykyiset kokouskäytännöt: Osallistujilla on mukanaan kannettava tietokone tai puhelin, jolta monasti halutaan näyttää kaavioita tai kuvia. Kokouksesta myös tehdään, tallennetaan ja jaetaan muistiinpanoja. Nyt tämä kaikki voidaan tehdä Flip-valkotaululla.

John Lindén, Group Product manager Display Samsung.

– Flip-valkotauluun voi tietenkin myös liittää tietokoneen PowerPoint-esitysten esittämistä varten, ja siihen voi tehdä muistiinpanoja suoraan valkotaululla. Muistiinpanot on helppo tallentaa, minkä jälkeen voidaan siirtyä suoraan seuraavaan diaan ja jatkaa kokousta. Kenenkään ei enää tarvitse kopioida muistiinpanoja, vaan niitä voidaan lähettää osallistujille kokouksen jälkeen, John Lindén kuvailee.

Turvallisempaa
Digitaalinen valkotaulu parantaa myös tietoturvaa. Kyberuhkien riski kasvaa jatkuvasti, ja hyökkäykset kehittyvät aina vain hienostuneemmiksi. Kybersabotaasin, kiristyksen ja tietomurtojen uhreiksi voivat joutua myös sellaiset yritykset, jotka eivät itse pidä itseään erityisen kiinnostavina kohteina tällaiselle toiminnalle. Jo pelkkä tärkeiden kokousmuistiinpanojen katoaminen on ärsyttävää, ilman että ne joutuvat vääriin käsiin.

Digitaaliset kokoustyökalut voivat auttaa parantamaan tietoturvaa, sillä arkaluonteisia yritystietoja ei enää kirjata paperille, joka voisi kadota, eikä päädy osallistujien henkilökohtaisilla puhelimillaan otettuihin kuviin fläppitaulusta.

Hyvät ideat talteen
Jos yritys haluaa pysyä kilpailijoidensa tahdissa, sen on pysyttävä digitaalisen kehityksen etujoukoissa. Digitaalinen valkotaulu voi olla tärkeä osa modernin, digitaalisen työympäristön luomisessa. Hyvien ideoiden talteen ottaminen ja luovuuden edistäminen voivat tuoda liiketoimintahyötyjä, mikä auttaa myös tekemään työpaikasta houkuttelevamman.

– Tavoitteemme oli edistää yhteistyötä ja vuorovaikutusta ilman, että tekniikka vie huomiota itse kokoussisällöltä, John Lindén kertoo. Flip-valkotaulua käytettäessä kokouksen osallistujat voivat jakautua pienryhmiin pohtimaan ratkaisuja, ja muistiinpanot on nopeaa lähettää osallistujille kokouksen jälkeen. Lisäksi on helppoa laatia konseptiluonnoksia, joihin useat henkilöt voivat lisätä ideoitaan samanaikaisesti ja jakaa niitä myöhemmin.

Samsung Digital Signage
Samsung Digital Signage -tuotteet ovat innovatiivisia infonäyttöjä, joissa yhdistyvät saumattomasti laitteisto ja ohjelmisto. Ne luovat dynaamisen kokemuksen, sitouttavat yleisöä ja vievät yrityksen uudelle digiviestinnän tasolle.

Helpompaa, fiksumpaa ja turvallisempaa: lue lisää digitaalisesta Flip-valkotaulusta täältä