Tulosta

Posted in:

Pelaajien suosima SSD-levy

Kuvittele, että saisit Windowsin käynnistymään vain parissa sekunnissa ja että peli käynnistyisi yhtä nopeasti. Se on mahdollista, kun valitset pelikoneeseesi SSD-kiintolevyn. Kerromme miksi ja millainen levy kannattaa valita.

Kun haluat nauttia parhaista peligrafiikoista ilman nykimistä ja pitkiä latausaikoja, kannattaa panostaa suorituskykyyn. Useimmat tietävät, että pelikoneessa on oltava tehokas suoritin ja grafiikkakortti. Mutta tallennuslaitteella on myös merkitystä.

Parhaat tulokset saat, kun valitset SSD-levyn. SSD-levyjen kestävyydestä verrattuna perinteisiin kiintolevyihin on puhuttu paljon. Kestäviä ne ovatkin, sillä niissä ei ole liikkuvia osia. Lisäksi ne ovat huomattavasti nopeampia. Sekä luku- että kirjoitusnopeus on huomattavasti suurempi, ja myös käyttöjärjestelmä, ohjelmat ja pelit käynnistyvät nopeammin. Oikeanlainen SSD-levy hämmästyttää käyttäjän nopeudellaan.

Lue lisää Samsung SSD 970 EVO Plus – levystä

Paras SSD-levy pelaamiseen

Yksi pelaajilta parhaat arvosanat saaneista SSD-levyistä on Samsung 970 EVO Plus. Myös jälleenmyyjien asiakkaat ovat antaneet sille huippuarvosanat. Sitä kehutaan muun muassa helposta asennuksesta ja nopeudesta. SSD-levystä ovat saatavilla 250, 500, 1000 ja 2 000 gigatavun versiot, joista löytyy sopiva jokaisen tarpeisiin.

Samsung 970 EVO Plus

Samsung 970 EVO Plus sisältää uusinta SSD-tekniikkaa. NVMe-rajapinta, Phoenix-ohjain ja TurboWrite-teknologia mahdollistavat jopa 3 500 mbit:n/s lukunopeuden ja jopa 3 300 mbit:n/s kirjoitusnopeuden. Pelien käynnistymistä ei enää tarvitse odotella.

Mukana on myös Magician-ohjelma, joka valvoo SSD-levyn tilaa. Ohjelma huolehtii myös levyn ajuripäivityksistä automaattisesti.

Levy on tyyppiä M.2, joka on enenevässä määrin korvannut perinteisiä kiintolevyjä. Kätevä, nopea ja kestävä kiintolevy, joka tarjoaa parasta nopeutta pelikoneeseen.

Samsung 970 EVO Plus – loistava SSD-levy pelaamiseen

  • Kirjoitusnopeus 3 500 Mbit/s
  • Lukunopeus 3 300 Mbit/s
  • 3 vuoden takuu

Lue lisää Samsung SSD 970 EVO Plus -levystä