Tulosta

Posted in:

Työt mukaan: Kannettava SSD-levy täyttää tiukat vaatimukset parhaiten

Nopealla ulkoisella kiintolevyllä työt kulkevat helposti minne vain, eikä kannettavaa tietokonetta tarvitse kantaa mukana. Tämänhetkiset SSD-levyt täyttävät jopa videotuotannon tiukat tallennusvaatimukset.

Tiesitkö, ettei ohjelmia tarvitse käynnistää tietokoneen omalta kiintolevyltä eikä koneen levyä tarvitse vaihtaa, kun se alkaa vedellä viimeisiään? Modernit ulkoiset SSD-levyt ovat huippunopeita ja tehokkaita, ja niiltä voi ajaa myös tietokoneella pelattavia pelejä.

Samsung X5 täyttää jopa videotuotannon korkeat tallennusvaatimukset.

Ne ovat niin nopeita, vakaita ja kestäviä, että ne täyttävät myös työssään paljon liikkuvien, esimerkiksi valo- ja videokuvaajien, vaatimukset. Tekniikkahuolet ovat historiaa, ja tilaa jää luovuudelle.

Työt kulkevat taskussa

SSD-levyillä on myös muita hyötyjä. Niillä työt kulkevat mukana kaikkialla, eikä työnteko ole enää sidottu tietylle pöytätietokoneelle tai kannettavalle. Kaikki tarvittava kulkee kätevästi mukana taskussa. Levyn voi vain liittää sopivaan tietokoneeseen, ja voit aloittaa työt. Tiedostojen siirtäminen käy huomattavasti nopeammin kuin perinteisellä ulkoisella kiintolevyllä.

Lue lisää Samsung SSD X5 – levystä

Samsung X5 on kannettava SSD-levy, joka on tyylikäs, nopea ja turvallinen.

X5 kannettava SSD Thunderbolt 3 on hyvä valinta sinulle, joka haluat kannettavan SSD-levyn työkäyttöön. Sen luku- ja kirjoitusnopeudet ovat 2 800 ja 2 300 mbit/s eli noin 20–25 kertaa mekaanista kiintolevyä nopeammat ja viisi kertaa SATA-rajapinnalla toimivaa SSD-levyä nopeammat.

Sisältö on suojattu salasanalla. Jos kiintolevy katoaa tai unohtuu jonnekin, ulkopuoliset eivät pääse käsiksi sen sisältöön.

Nopeus on valttia

Paljon matkustavat arvostavat erityisesti SSD-levyn pientä kokoa, eikä sen upea ulkonäkö jää huomaamatta.

Ulkoista kiintolevyä valittaessa on tärkeää kiinnittää huomiota nopeuteen. Samsung X5 kannettava SSD Thunderbolt 3 on nimenomaan nopea.

– Ulkoinen SSD-levy voi hyvin vastata sisäistä kiintolevyä, ja Samsung on esitellytkin mahdollisuutta ajaa pelejä ulkoiselta kiintolevyltä sen sijaan, että peli olisi asennettu tietokoneen kiintolevylle, sanoo Samsungin Memory-tuotteiden tuotepäällikkö Jani Laaksonen.

Voit siis ottaa sekä ohjelmistot että tiedostot mukaasi, kun lähdet töistä kotiin tai työmatkalle. Tarvitset vain nopean ulkoisen SSD-levyn, ja voit työskennellä missä vain.

Lue lisää Samsung SSD X5 -levystä