Tulosta

Posted in:

4 syytä osallistua vuoden suurimpaan IT-tapahtumaan Barcelonassa

Tämän vuoden VMworld-tapahtuman ohjelmassa on runsaasti seminaareja, paneelikeskusteluja, syväsukelluksia tekniikkaan ja huippuluokan laboratorioita. Tässä ovat neljä parasta syytä viettää neljä päivää Barcelonassa syyskuun puolivälissä.

Barcelonan VMworld-tapahtuma houkuttelee joka vuosi yli 10 000 kävijää. Se on jokaisen IT-ammattilaisen yksinkertaisesti koettava. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 11.–14.9., ja syitä osallistua on paljon. Tässä on niistä neljä parasta.

  1. Kurkistus tulevaisuuteen. VMware edustaa tekniikan uusimpia tuulia. Tapahtumassa pääset tapaamaan ja kuulemaan tulevaisuuteen suuntautuneimpia asiantuntijoita ja saat tietoa tulevaisuuden tekniikoista ja trendeistä, jotka määrittävät työskentelytapojamme muutaman vuoden kuluttua.
  2. Kehity paremmaksi työssäsi ja saa nostetta urallesi. VMworld on ainutlaatuinen tilaisuus oppia uutta. Neljän päivän aikana pääset osallistumaan satoihin seminaareihin, virtuaali laboratorioihin ja syväluotaaviin teknisiin katsauksiin. Ne kaikki auttavat sinua kehittymään paremmaksi työssäsi. Voit myös vahvistaa osaamistasi alan johtavilla sertifioinneilla. Arjen keskellä sertifiointien suorittamiseen voi olla vaikeaa löytää aikaa. Barcelonassa voit osallistua intensiivikoulutuksiin ja saada uutta osaamista, josta on paljon hyötyä työssäsi ja jota voit vahvistaa sertifioinneilla.
  3. Pääset tapaamaan muita, jotka kohtaavat työssään samoja haasteita kuin sinä. Et ole yksin haasteidesi kanssa, vaikka toisinaan siltä voi tuntuakin. VMworld-tapahtumassa pääset tapaamaan tuhansia kollegoja, kuulemaan heidän kokemuksiaan ja jakamaan omiasi.
  4. Osallistu round table -keskusteluun. Keskustelumuotona on toimiala round table ja aiheena osallistujien digitaalinen muutosprosessi. Keskustelutilaisuus on tarkoitettu vain Pohjois-Euroopasta tuleville vieraille. Osallistujat oppivat toisiltaan ja saavat ratkaisuja yritystensä haasteisiin. Keskusteluista muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa saa trenditietoa ja ratkaisuja digitaalisten liiketoimintamallien kehittämiseen. Keskusteluja fasilitoivat VMwaren asiantuntijat. Round table -tilaisuudet järjestetään seuraavien alojen osallistujille: televiestintä, pankki- ja vakuutus, tukkukauppa, terveydenhuolto, koulutus, julkinen sektori ja maanpuolustus.

 

Lähde VMworld 2017 konferenssiin partnerin kanssa

Arrow Finland

Tänä vuonna VMworld keskittyy neljään teemaan:

  • Datakeskusten modernisointi: Usein ongelmana on jääminen legacy-järjestelmän vangiksi. Siitä voi olla vaikea päästä eroon ilman oikeaa ratkaisua.
  • IT-ympäristön integrointi julkiseen pilveen: Käytön ja resurssienhallinnan joustavuus edellyttää, että voidaan itse päättää, miten resurssit jaetaan.
  • Digitaalinen työpaikka: Digitalisaatio on enemmän kuin vain muotisana – se on käynnissä parhaillaan. Jotta saadaan aikaan tehokas digitaalinen työpaikka, on pystyttävä ratkaisemaan muutoksen tuomat haasteet.
  • Tietoturvan mullistus: Perinteinen tietoturvamalli, jossa IT-ympäristö sijaitsi suojassa palomuurien sisällä, on kauan sitten todettu tehottomaksi. Opi turvaamaan IT-ympäristö modernilla tavalla ja tutustu samalla työkaluihin ja menetelmiin, joilla saat organisaatiosi noudattamaan tietoturvaohjeita tehokkaasti.
Ilmoittaudu vuoden suurimpaan IT-tapahtumaan nyt

Vakuuta esimiehesi siitä, että sinun kannattaa lähteä Barcelonan VMworld-tapahtumaan: